fbpx

♥ Føler du dig tung om hjertet?

♥ Har du brug for et energiboost? Hæve dig i din grundvibration

♥ Sukker du hele tiden efter en partner, der kan fylde dig med masser af kærlighed?

♥ Er dit liv fyldt med livsglæde? Eller ej?

♥ Kan du mærke dig selv?

♥ Kan du holde dig selv ud eller er du efter dig selv hele tiden?

♥ Er du tro mod dig selv? Eller styrer andre dit liv?

♥ Ville det ikke bare være rart, at du kan rumme at være i livet?

♥ Ønsker du at forandre din grundtilstand i dine tanker og i livet lige nu?

♥ Har du brug for at få healet dit forhold til dine forældre?

♥ Er det nu du skal videre i dit liv?

♥ Er det nu du vil med ud på en smuk og magisk rejse, der sprænger rammerne med masser af kærlighedstransformation?


Det får du bl.a. få ud af forløbet

♥ Bliv selvkærlig

♥ Få lyst til at nyde livet

♥ Få healet dit forhold til dine forældre

♥ Opnå indre ro og balance

♥ Hvil i dig selv

♥ Stå i din Gudindepower

♥ Bliv let om hjertet

♥ Boost din energi og hæv dig i frekvens

♥ Bliv flydt med smuk kærlighedsenergi

♥ Tiltræk en partner

♥ Bliv flydt med livsglæde

♥ Mærk dig selv – bliv hel

Velkommen til en magisk rejse ind i dit indre

Jeg har skabt et unikt online healingforløb, beriget med højfrekvent kærlighedsenergi, som smyger sig ind i sprækkerne i dit hjerte og krop. Her transformerer den mørke skygger til en vidunderlig letthed, selvomsorg og glæde. Forløbet støtter og nærer dig hver dag, så du nemmere kan handle ud fra en overbevisning om, at du fortjener det bedste i livet, og at du er værdifuld i dig selv.

Dette 14-dages online meditationsforløb indeholder 14 unikke og healende meditationer. Gennem disse transformationer, heles dit forhold til dig selv, din selvkærlighed, og forholdet til dit indre barn. Du forenes med din indre kerne og oplever dig selv dybere og smukkere end nogensinde før.

I løbet af de 14 dage bliver du ført ind i forskellige dimensioner af dig selv, hvor gamle og glemte sår heles. Disse sår forhindrer dig dagligt i at leve i en overflod af livsglæde, letthed, kærlighed og egenomsorg.

Alt dette støttes og næres af de smukke Sjælsskåle, som på magisk vis leder dig hjem til din indre kerne.

Forløbet fokuserer på din selvkærlighed og dit indre barn. I den sidste meditation guides du på smukkeste vis ind til din kerne, hvor du forenes med dig selv. Tidligere deltagere har oplevet en dyb og smuk rejse gennem hele forløbet.

Disse 14 meditationer er skabt med en særlig og højfrekvent energi, der omgav os omkring påsken 2020. Energierne i meditationerne er tidsløse og omfavner alle, de var skabt til.

Feminin power.
Trænger du til at komme tættere på den du virkelig er i din fulde power, eller at forkæle dig selv, fordi du fortjener det, så grib chancen nu. Jeg har selv været igennem forløbet, og sikke en rejse hjem i mig, har opnået stjerne højder både udenpå og indeni. Angelicca er med hendes kærlige og blide væsen, med dig hele vejen. – Det fortæller en tidligere deltager.

Det fortæller tidligere deltagere


Jeg har fulgt Angeliccas 14 dages meditationer FORNY DIT LIV for at få et boost og genfinde min indre glæde, da jeg var gået i stå. Må sige, at jeg allerede efter første meditation og mødet med mit indre barn, atter var vågnet til power. I meditationerne mødte jeg min storhed og min barnlige livsglæde. Jeg mødte frygten og overvandt den. Jeg genfandt min grounding og følte mig mere sikker på mig selv.

Siden hen har jeg oplevet, hvordan jeg ud af det blå har tacklet situationer med fuldommen sindsro til mit eget bedste, hvor jeg tidligere ville have  “lagt låg” på mig selv og overhørt min indre stemme. Desuden har jeg stille og roligt godt gang i at udrydde og forenkle mit liv.

Samtidig med er Angelicca med på sidelinjen og møder én med varme. Kan varmt anbefale DIG at følge hendes forløb.  


Jeg har fået en mere varig kontakt med mit indre barn. Vi samarbejder mere. Det har givet nogle kæmpe forløsninger. Jeg vil gerne anbefale det til andre fordi de vil komme mere i kontakt med sig selv gennem selvkærlighed og mødet med deres indre barn giver nogle forståelser og forløsninger som giver en utrolig lethed i en selv. Jeg kom mere i fred, ro og harmoni med mig selv. En tilstand jeg stærkt kan anbefale. En tilstand af større flow på alle områder i mit liv.


Forløbet hos Angelicca Ravn, ‘Forny dit liv – indre barn og selvkærlighed’, som jeg har fulgt to gange, har gjort en stor forskel for mig.
Meditations-rejserne har nænsomt – men fulde af power – guidet mig til en større kontakt til min kerne, og har givet mig en genvej til at lytte til de budskaber, der ligger i mig selv – via kontakten til det indre barn.
På trods af den relativt korte varighed på 14 dage, har hvert forløb givet mig dybe indsigter og erkendelser.
Første gang fik jeg blandt andet en større forståelse og omsorg for mig selv, en følelse af at være tryg i mig selv, og samtidigt en lektie i, at jeg, og kun jeg, er ansvarlig for at skabe glæde og harmoni i mit eget liv. 
Anden gang  oplevede jeg til sidst at smelte sammen med mit indre barn. En følelse af endelig at være hel. Det var som opfyldelsen af en længsel jeg har båret i mig altid; det jeg har troet var længslen efter at forbinde mig med et andet menneske var i stedet længslen efter at forbinde med med mig selv og min kerne.
Det føles dybt transformerende og forløsende, og som at have fundet et endnu stærke og mere kraftfuldt ståsted.
Jeg kan varmt anbefale dig, at give dig selv denne gave.
 

Tusind tak for et utrolig givende og transformerende forløb.

En vidunderlig lethed og ro er opstået.

Dejligt at give sig selv så ubetinget kærlighed. 

Jeg har fået en sammensmeltning med mit indre barn og under forløbet har mit indre barn og jeg leget os frem til sammensmeltningen. Det har kun været en glæde at sammenarbejde. 

Tak for healingen og guidening.

Du er en gudsbenådet kvinde med en dejlig mission for menneskeheden.


Efter 4. meditaiton

Jeg havde lidt kriller i halsen og hoste til morgen, på rejsen idag blev der virkelig renset og forenet i vandet, på stranden havde hun brug for tætheden og ømheden, og jeg mærkede den indre kritiker og selvnedvuderinger det begyndte at heale og slippe på magisk vis, vi transformerede stort, tilbage i det lyserøde rum var beskeden, tag din storhed hjem og til dig, jeg føler mig stor og lettet i hjerte, hals og solar plexus, nu arbejder det i mit hara chakra, min hoste og alt på vejrtrækningen er forløst, det virker stort som i udvidelse uden det strammer, sidder her og smiler.


En deltager fortæller efter de første 5 meditationer

Det er rigtigt hyggeligt at meditere sammen med Angelicca hver dag. Jeg har hørt de 5 meditationer.

De har alle gjort stort indtryk på mig. Jeg har lært en side af mig at kende som jeg ikke kendte før.

Jeg har fundet et ganske skøn barn 1,5 år som er rolig glad og smilende. Bag barnet er et lidt ældre  barn ca 3 år som er vred og som ikke tror på verden.

Jeg har sluppet mange spændinger / ,følelser bla skyld og skam-jeg kan huske at den ene dag gabte jeg hele tiden. Jeg måtte sove bagefter. Sikken en udrensning.

Jeg er blevet mere glad og rolig. Det legende barn ligger ligefor – jeg leger synger og danser.

Jeg har fået en bedre kontakt til mit indre barn – hun vil ha jeg lytter og hører hende,   hun vil have tryghed og omsorg. 


Læs her udviklingen hos en anden deltager
Efter 2. meditation

Tusind tak for den smukke rejse.

Den var også meget healende for mig & mit indre barn; mange tårer undervejs – men jeg tror de fleste var en slags glædestårer over at finde tilbage til den kærlighed der strømmer begge veje. Jeg oplevede virkelig at være der for mig selv/mit indre barn, og en gensidig tryghed i at vide, at jeg/vi altid er elsket.

Efter 6. meditation

Det er nogle dejlige ture man næsten ikke har lyst at komme hjem fra. I dag oplevede jeg en stor tryghed … og en dejlig følelse af samhørighed da mit indre barn ville holde i…

Efter 9. meditation

…. en lettelse at smide den og mærke frihed og lethed og en meget tæt forbindelse til barnet, en fornemmelse af ikke at kunne undvære hinanden, og at være en enhed også selvom vi er adskilt. …. og i en sø – hvor hun med sin latter fik mig til at grine – og græde – fordi jeg sådan har savnet det skøre, legesyge grin.

Har båret på en masse ansvar for min mors livssmerte og angst, som viser sig i vrede, men det var hendes – og ikke mit. Kåben er smidt.

Efter 10. meditation

Alt hvad jeg har modtaget/modtager er givet til mig i kærlighed, jeg skylder ikke noget retur – jeg er fri til at tage imod uden forbehold og forpligtelser. Kærligheden er med mig.

Efter 13. meditation

Pyyha, den kappe har været tung at bære, der strømmede tårer ned af mine kinder mens jeg bar den. Så dejligt at slippe den og blive fyldt op af lys ….Efter at slippe de gamle bindinger og blive fyldt op igen af helende lys i det lyserøde rum var følelsen ‘jeg er præcis som jeg skal være’.

Efter 14. meditation

Som du sagde så fint til sidst, Angelicca, husk legen, glæden etc og ikke mindst selvansvaret. Det er mig der sidder på tronen, mig der sætter dagsordenen, og mit ansvar at skabe plads til det – til harmonien. Det er virkelig én af mine livslektier at det at yde & nyde skal og kan gå hånd i hånd, at det ER muligt at opnå harmoni.

Sikke nogle rejser vi har været på – tusind tak for et virkeligt spændende og meget givende forløb.

Pris spar 3.500 kr.

  • Du starter, når du vil og har skrevet til mailtil@sjaelensbolig.dk
  • 14 forskellige healende meditationer inklusiv lydhealing med Sjælsskålene
  • 5 x 15 minutters online session. Her får du støtte og hjælp til det du oplever og den måde du reagerer på.
  • Priserne er inklusiv moms.

Køb nu og tag forløbet, når du har tid.

Har du nogen spørgsmål eller i tvivl om dette er noget for dig, så er du hjertelig velkommen til at kontakte Angelicca Ravn på mobil 26258818 eller på mail mailtil@sjaelensbolig.dk

Ofte stillede spørgsmål


Skal jeg have en Sjælsskål for at være med på dette forløb?

For at tage forløbet forudsætter det ikke, at du har en Sjælsskål. Det er faktisk sådan, at jeg har ønsket at lave et forløb, hvor du får lige så meget ud af det om du har en Sjælsskål fysisk hos dig eller ej. Det sker igennem den specielle energi, jeg har tilført meditationerne og den lydhealing, der er undervejs, når jeg puster i Sjælsskålene.

Du skal blot følge mine anvisninger, så får du lige så meget ud af det som, dem der har en Sjælsskål fysisk hos dem, når de tager forløbet. Du er altid velkommen til at købe en Sjælsskål, hvis du er interesseret i det.


Kan jeg være med selvom jeg ikke har tid i de 14 dage?

Nej det kan du ikke, for det vil ikke give nogen mening. Onlineforløbet er ikke til dig, der ikke har tid til at høre en ny meditation hver dag i 14 dage i træk. Det i sig selv at tage sig tid til at bruge 30 minutter på sig selv om dagen er selvkærligt. Er du ikke på den energifrekvens, så vil du ikke få nok ud af forløbet og mit højeste ønske er at gøre størst gavn til flest mulige mennesker.

Energien i forløbet er utrolig power fuld og regner med, at du tager forløbet alvorligt. Det skal forstås på den måde, at for at energien skal kunne hjælpe dig bedst muligt, må du også give den plads og mulighed for at give dig den healing og energi som forløbet så, gerne vil give dig.


Hvornår skal jeg købe forløbet?

Køb ført forløbet, når du ved, at nu gider du ikke mere og vil så gerne have mere ud af livet end du får lige nu. Når du er motiveret til at bruge 30 minutter på dig selv hver dag i 14 dage.

Hvis
  • du ikke kun ønsker at sukke efter livet, men faktisk ønsker at levet et liv i lethed og med masser af kærlighed og glæde.
  • du vil lære dig selv at kende på et dybere plan.
  • du er træt af at andre styrer dit liv.
  • du træt af, at du ikke får den opmærksomhed og de behov og ønsker opfyldt fra andre fx en kæreste som du går og sukker efter.
  • du har brug for at arbejde dybere ned i arbejdet med dit indre barn.
  • du har brug for mere hjælp til at elske dig selv.


Kan jeg være på andre forløb imens?

Jeg vil som udgangspunkt altid sige, at det er bedst at du kun følger et forløb adgangen. Det gør jeg ud fra at det er bedst, at din krop og dit sind har mulighed for at bearbejde al den energi, information og transformationer som er i alle 14 meditationer. Det vil sige at du ikke skal høre andres meditationer eller får healing fra andre i de 14 dage. Giv dig selv lov til at det hele falder ordenligt på plads inden i dig, at det bliver til visdom.

Der kan være undtagelser, så ring til mig for at høre, hvad jeg vil råde dig til på mobil 26258818. Jeg vil elske at snakke med dig om det.

Hej Angelicca.

Tak for den smukke rejse, som du har guidet mig og en masse andre skønne og powerfulde kvinder igennem. Jeg vil selvfølgelig gerne svare dig på de spørgsmål som du har sendt mig…

Hvad fik dig til at tilmelde dig forløbet?

Jeg lyttede din live en eftermiddag omkring forløbet- jeg vidste faktisk ikke, at det var en præsentation for dit forløb, men en live-healing. Jeg kom med 15 min inde i din live- hvor jeg finder ud af, at det er et 14 dages meditations forløb du taler om. Jeg kommer i kontakt med mit indre barn på 3 år imens- og selv ønsker jeg, at praktisere mere indre barn healing og selvkærlighed hver dag, som en daglig praksis; så dit forløb faldte faktisk ned i skødet på mig og sagde “tag mig!”. Derudover, så fanger dit forløb mig kraftigt, da vi er inde at heale og forløse på flere planer, lag og dimensioner på én gang! Det er dybt og så er det på én og samme tid fuldstændigt blidt og lige til roden. Jeg elsker at arbejde i dybden og få skraldet en ordentligt “luns” lag af- og det gør vi i den grad her, på dit forløb.

Hvorfor tager du forløbet flere gange?

Jeg har været på forløbet nu her; start september 2020, første gang- og jeg bliver helt klart en gen-ganger. Jeg bliver en gen-ganger på forløbet, da det hjælper mig til, at få taget min tid i hverdagen- til selvkærlig praksis og samtidig er der nye lag, som vil dukke op i en anden form, som jeg tror på at dette forløb fortsat kan guide mig i at heale på min videre vej til de næste lag og kapitler. Det vil fortsat tage mig til nye højder og frekvenser i mit eget indre healings-arbejde.

Kan du mærke, at der er sket en forandring hos dig?

Absolut. Jeg mærker tydeligt en forandring i både min indre verden, men også i min ydre fysiske verden. Jeg satte intentioner for forløbet inden det startede, nogle af dem deler jeg her; at lære, at meditere – at lære, at rumme mig selv (tillid/tålmodighed) – at lære, at lytte mere til mig selv (følelser, lyst samt behov) Derudover forventning om at opnå mere indre ro, tryghed, selvkærlighed, renselse og jordforbindelse. Min indre verden ved, at jeg blot nu ved en vejrtrækning kan grounde og slippe tankespindet, når både mit sind vandre/snakker, men også når det går hurtigt i den fysiske verden med travlhed, ændringer- ja, når livet sker. Jeg har opnået langt dybere ro og forståelse for og af mig selv i forskellige situationer, hvad end det er indre eller ydre. En veninde nævnte sidst i forløbet “sikke et jordfæste du har fået skabt dig- det klæder dig. Bevar det og dyrk det” meget bekræftende ifht. Forløbets kraft.

Hvad får du af, at være med i gruppen?

Det giver mig en tryghed og sikkerhed i, at vi er flere som er i hver vores proces, men sammen kan dele oplevelser og støtte hinanden. Sharing is caring, hvis du spørger mig.

Kan du anbefale forløbet til andre og hvorfor?

Helt klart jeg vil anbefale forløbet til andre! Jeg anbefaler dette forløb da det, som et af de få rykker max på alle parametre på kort tid. Det finder jeg virkeligt kraftfuldt og magisk. Og så er indre barn healing og selvkærlighed bare stedet, at starte med at at heale og transformere- og her på “forny dit liv” får du virkelig healing og selvkærlighed på max volumen. Det er beundringsværdigt, som Angelicca har skabt dette.

Du og dine forløb, healinger og sjælsskåle er kraftfulde. Så fuld af livskraft og saft.