fbpx

Workshop – Opnå Indre Ro: Lær at frigøre dig fra kontrollen og skabe Balance

Flere af jer, der har en Sjælsskål har ønsket, at jeg laver en fysisk workshop igen med Sjælsskålene. Det er også ved at være rigtig laaang tid siden sidst.
Og det vil jeg jo selvfølgelig rigtig gerne.

For jeg elsker at holde workshop med skålene og opleve, hvor effektive de er til at belyse og i samme åndedrag fjerne de blokeringer, smerter, traumer som dukker op i deres energifelter af nærende og støttende healing.

Du inviteres til Lydhealing workshop med din Sjælsskål

På denne workshop dykker vi ned i det vidunderlige univers som Sjælsskålene består af. At give slip og puste i Sjælsskålen giver helt specielle healingsfrekvenser, det går lige i dine krop forløser energiknuder op. Lydhealingen er også med til at forløse blokeringer i dit sind og ånd.
Lydhealing er en praksis, der bruger lyd til at fremme fysisk, mental og følelsesmæssig helbredelse og velvære. Det er en gammel terapeutisk metode, der har rødder i forskellige kulturer over hele verden og bliver stadig mere populær i moderne tid.
Jeg bruger en helt speciel teknik som jeg rigtig gerne vil lære dig, så du får endnu mere ud af din Sjælsskål og endnu mere lækker nærende healing og støtte fra skålen.
 • Du kommer til at arbejde med at slippe kontrollen.
 • Give mere plads til dig selv og din smukke sjælskraft.
 • Du kommer i kontakt med din Sjælslyd og åbne vidunderlige nye energifrekvensporte inde i dig.
 • Møde dit indre urmenneske-lyd – kom helt tilbage til oprindelsen af dig.
 • Som altid sker der altid mere end vi umiddelbart regner med, det er altid vidunderligt at slippe de magiske kræfter løs og mærke kræfterne forløse og skabe.
Lydhealingen kan hjælpe med at reducere stressniveauer og fremme dyb afslapning og indre fred. Lydene kan frigive spændinger i kroppen.
Derudover kan Lydhealingen hjælpe med at justere energifloden i kroppen og harmonisere chakraerne, hvilket kan føre til øget vitalitet, balance og velbefindende. Den hjælper med at frigøre følelsesmæssig blokering og støtte selvopdagelse og personlig vækst ved at skabe et rum for refleksion, healing og transformation.

Der vil være

 • øvelser
 • healende meditationer
 • skønt fællesskab
 • erfaring udveksling
 • dyb indre kontakt med dig selv
 • forløsning
 • transformation.
 • Og fælles Facebook gruppe, hvor I kan udveksle erfaringer med Lydhealingen.

Det praktiske:

Vi mødes først en dag hjemme hos mig og efterfølgende mødes vi i et online forum.


Fysisk kan du vælge imellem 2 datoer, da jeg giver plads til 2 hold – Diamant og Juvel.


Den fysiske dag, bliver en dag med dybe indsigter, sjov, glæde, fællesskab, hvor vi rummer og giver plads til hinandens processer og transformationer.

Du står i et selvansvar for at få det ud af det som du ønsker, jeg er med hele veje – favner og støtter dig.

Alt sammen i fortrolighed og i dyb kærlighedsenergi.

Hold diamant – start 11. maj

Fysisk hjemme hos mig på Fyn – Kerteminde – den 11. maj. – kl. 11.30 – 17
(kl. 18 hvis du vil med op på en kort gåtur til Svanehøjen og mærke og arbejde med den powerfulde energi, som er i højen – er tæt på, hvor jeg bor.)
Online er det torsdag den 16., 23. og 30. maj – kl. 20 – 21.30.
Max 8 pladser – 2 pladser er allerede taget.

Hold juvel – start 8. juni

Fysisk hjemme hos mig på Fyn – Kerteminde – den 8. juni – kl. 11.30 – 17
(kl. 18 hvis du vil med op på en kort gåtur til Svanehøjen og mærke og arbejde med den powerfulde energi, som er i højen – er tæt på, hvor jeg bor.)
Online er det torsdag den 13., 20. og 27. maj – kl. 20 – 21.30
Max 8 pladser.

Det er små hold med max 8 deltagere på hvert hold. Det er helt frivilligt om du deltager på alle online møderne.

Det kræver øvelse at puste i Sjælsskålen med denne teknik som jeg bruger, så vi øver på online møderne og får åbnet endnu mere op for den indre ro, balancen og alt det andet som du har brug for. Der vil også være fælles meditationer.

Pris 3.500 kr.

Det er muligt at betale i 2-3 rater.

Har du ikke en Sjælsskål og rigtig gerne vil være med, så er det muligt, jeg har lidt få Sjælsskåle tilbage, da er prisen for at deltage på et af holdene og 1 Sjælsskål 5.350 kr. Det er muligt at betale i 3 rater – eller efter aftale.
Vi laver noget sammenskudsfrokost, jeg sørger for te, kaffe, vand og lidt lækkert. Det er frit at tage lidt fælles snack med.

Har du nogen spørgsmål eller ønsker at købe en plads på et af holdene er du hjertelig velkommen til at sende mig en mail på mailtil@sjaelensbolig.dk

Du kan også indbetale på MobilPay 26258818, husk at skrive din mailadresse og hvilket holde (diamant eller juvel) du ønsker at komme på i kommentarfelt inden du sender pengene.