Sjælens Bolig

På Sjælens Bolig kan du købe healende selvhjælpsredskaber som du finder i butikken og kan læse om under Angelicca Ler.
Ligeledes kan du læse om og booke til 1:1 sessioner, Sjælsindretning, kurser, online forløb, workshop og foredrag.

– forbind dig med din smukke indre power

Med Sjælens Bolig kan du med smukke nærende og healende selvhjælpsredskaber, der skaber healende og magiske genveje komme tættere på dig selv, arbejde med alle de energier, der er i og omkring dig, udnytte dem til din fordel, i stedet for at de modarbejder dine behov, drømme, ønsker og hverdag.

Mine healende og nærende selvhjælpsredskaber, der skabe er magiske genveje som jeg udnytter til at leve et godt og smukt liv, vil jeg elske at lære dig at bruge.

Hverdag tager jeg kontakt til jorden og får grounding, hilser universet velkommen gennem mit jordstjernechakra, får healing af de 5 elementer i min boligindretning og de healende Sjælsskål.

Min drøm er at lære så mange smukke sjæle som muligt at bruge de redskaber og energier som er så tæt på dig  og lige ved hånden til din fordel.

Så du kan leve et smukt og godt liv, med masser af overskud, balance, kærlighed, glæde, lykke, masser af energi og penge. Et liv i flow og overflod.

Som selvstændig elsker jeg at udbytte mine selvhjælpsredskaber og de genveje de åbner op for til, at mit arbejde er en leg i et skønt flow som jeg nyder hver dag.
At jeg tiltrækker skønne smukke kunder, der beriger mig, og at jeg lige med det samme kan se på bundlinjen, når jeg er i balance og er groundet.

Genvejene giver mig modet og styrken til at stå i min power, og vise omverdenen hvem jeg er, og hvad mine healende Sjælsskåle kan.

Energierne omkring mig, de healende Sjælsskåle og min kontakt til mit jordstjernechakra er med til at styrke min kontakt til universets smukke universelle enegier inden i mig – styrke mine healende evner, min intuition og mine clairvoyante evner.

Jeg vil elske at lære dig de power fulde genveje som jeg selv bruger.

Der er allerede mange smukke sjæle, der bruger genvejene i deres hverdag og beriger deres liv. Nu larmer deres personlige udvikling ikke længere i deres liv, så de bliver lagt ned af sorg og opgivelse.

Det de før synes var et overskueligt problem er enten helt væk fra deres bevidsthed eller blot blevet en udfordring som de kan tage hånd om på en stille og rolig måde. Og det er både i deres privatliv såvel som i deres professionelle liv, med deres karriere eller business.


Sjælens Bolig henviser til to ting


For det første:

Din boligindretning er et spejl på dig og der, hvor du er lige nu i dit liv. Hvad der foregår inden i dig. Gennem arbejdet med din indretning med støtte fra healingen fra din personlige Sjælsskål , mærker du dine behov og din personlige indretningsstil kommer så smukt frem. Når du lytter til din smukke sjæl får du et smukt hjem, der afspejler din smukke sjæl.

Du bliver næret og støttet af de healende energier fra din indretning med en balance i de 5 elementer. Har du en Sjælsskål i din bolig, så samler og forstærker den de healende og nærende eneriger, der skabes ved at bruge de 5 elementer bevidst i din boligindretning til at støtte dig i dit liv.

Sjælsskålen gør også, at du får modet og styrken til at lave de forandrer der skal til i din bolig. Sjælsskålen støtter og nærer din personlig- og spirituelle udvikling.


For det andet:

Sjælens Bolig henviser til, hvordan du med de healende selvhjælpsredskaber fra Angelicca Ler og dit jordstjernechakra kommer hjem i dig selv og åbner den smukke port ind til din sjæl. Vejen til porten heales og du støttes i din dagligdag af fx din personlige healende Sjælsskål.

Vejen til din styrke og power er gennem din smukke sjæl. En genvej til din sjæl går gennem dit jordstjernechakra og healingen fra din personlige healende Sjælsskål.  Den styrkes yderligere mere power fuldt ved, at du bor og lever, hvor energierne omkring dig nærer, healer og støtter dig i stedet for at trække energi og spænde ben for dig.  Lær at udnyt energierne omkring dig til din fordel.

Er du nået her til, vil jeg sige hjertelig velkommen til dit nye liv, for ved at læse det jeg har skrevet er din bevidsthed  allerede ved at ændre sig. Du er ved at blive bevidst om, at der er en anden måde at leve på og gå til din hverdag på. At der findes genveje til et smukt liv med masser af overflod i power, styrke, kærlighed, penge, glæde, lykke, energi, overskud m.m.
Du har fået healing undervejs, da du påvirkes af alle de energier, der er omkring dig og ord er også energi.