fbpx

Angelicca Freja Parmone Sølvhjelm

Spirituel guide, healer, kunstner, indretningsrådgiver, mystikker, ny tids galaktisk shaman, clairvoyant og cand.mag.

Jeg hedder Angelicca Freja Parmone Sølvhjelm (tidligere Ravn) og er 52 år og jeg elsker at hjælpe mennesker til at få et liv fyldt med glæde, overskud, indre ro og balance.

Jeg har den utrolig smukke og powerfulde evne til at kanalisere ren healende energi fra Kilden (Universet) ned i ler.

I 2007 blev jeg  cand.mag. i Kultur og Formidling med speciale i design og har en Bachelor i Religion. Al den viden og kendskab til kulturteorier, og verdens religioner er en stor del af mig og som jeg dagligt støtter mig op ad i mit liv og arbejde.

De sidste 30 år har jeg arbejdet med min personlige- og spirituelle udvikling. Jeg elsker min indre rejse og bliver utrolig beriget hele tiden.

Fra at være et lukket og knudret menneske med daglige raseri udbrud, lammende angst og kontrol, der styrede mit liv, har jeg nu åbnet op for livet og kærligheden til mig selv. Jeg råber nu ud i verdenen: “Livet er fantastisk at leve”. Det er så smukt og dejligt at have fundet hjem i mig selv, fundet ind i min kerne, mærke min sjæl og stråle mit lys.

Igennem mit arbejde med mit jordstjernechakra, de healende Sjælsskåle, de 5 elementer i min bolig og i mig selv via chakraerne er jeg blevet bevidst om, hvem jeg er og er holdt op med at please alle omkring mig. Sikke en frihed det giver og maser af energi til at leve det liv som jeg elsker.

Min egen vej fra dybt ulykkeligt liv til at være glad for at leve et smukt liv nu, og utrolig stor erfaring og viden gør, at jeg kan støtte og forstå mine kunder i den livskrise de står i og kan vejlede og hjælpe dem ud på den anden side.
Gennem Sjælsskålene giver jeg dem et redskab til at komme ud på den anden side i et nærende og støttende tempo. Livskrise er et stort ord, men det er også stort ikke at være glad og leve et liv med overskud og glæde.

Healing og Clairvoyance

Gennem mit arbejde med Sjælsskålene fra 2009 til 2019 har jeg lukket endnu mere op for mine healende og clairvoyante evner.
Med leret som bindeled startede jeg med at skabe healende Sjælsskåle, og i dag laver jeg flere forskellige produkter i ler, der alle healer din krop og sjæl.

Sjælens Bolig

Jeg rådgiver en masse dejlige mennesker til at skabe en smuk boligindretning, der afspejler deres smukke sjæl. Det forandrer og støtter dem i deres livet. Jeg indretter ud fra farver, balance, kærlighed og energi.

At bruge og arbejde med de 5 elementer (ild, jord, træ, vand og metal) i din boligindretning er en kraftfuld måde at arbejde med din personlige udvikling og dine udfordringer, så du nemmere kommer videre i livet.

Design og indretning af privatbolig og erhverv har altid haft min interesse. Det har også resulteret i, at jeg er cand. mag. i Kultur og formidling med speciale i design. Jeg har efterfølgende taget uddannelse i Neo Feng Shui, indretning af privat bolig og erhverv.

Jeg tilbyder dig muligheden for at få et liv med en berigende og støttende medvind.

Spirituelle kurser og uddannelser

Sofie Rose – Tal med engle og ander kurser og forløb. Kontakt til englene og planeter. Affirmation, mantra og bøn. Chakraerne. Meditation.
Eliane Rose – Manifestations kurser og uddannelse. Manifestation, Clairvoyance og Instant Release.
Louise Lie Von Linstow – Personligt alter.
Sagar Bohnstedt – Neo Feng Shui uddannelse- privat og erhverv.
Lone Lings – Lys og farver.
Shamanhulen – Shamanisme, dyb kontakt til naturen og dyrene.
Chakra Carla – Krystallernes betydning, mantra og affirmationer.
Udøvende – Tai Chi,  Q-gong og Yoga.
Tantra kursus – Yoga, chakraer, meditation, kundalini, kærlighed.
Karina Bundgaard – Shamanisme.
Mette Kallerup – Tarot og clairvoyance.

Dette har jeg også lavet

Uddannet kontorassistent en gang først i 90érne. Ud over at være cand.mag. i Kultur og formidling har jeg også en Bachelor i Religion. Jeg har arbejdet inden for og som: Foredragsholder om Japansk kunst og kultur, Projektmedarbejder på muset Brandts, Museumskonsulent på Langeland, Markedsførings- og kommunikationskonsulent og Webdesigner.
2010 Skabte jeg Bro Design, der i dag er Sjælens Bolig.
(en overgang Fune og Angelicca Parmone Ravn)

Sjælens Bolig støtter

2013 buy aid A/S – støtte til Forælder Fonden. Alene med børn
2014 buy aid A/S – støtte til Forælder Fonden. Alene med børn
2014 Mødrehjælpen i Odense via salg af Parmone Ler sjælsskåle
2015 Mødrehjælpen i Odense via salg af Parmone Ler sjælsskåle
2016 buy aid A/S
2017 buy aid A/S – World Animal Protect
2018 buy aid A/S – World Animal Protect
2019 World Animal Protect
2020 World Animal Protect
2021 World Animal Protect
2022 World Animal Protect
2023 World Animal Protect