fbpx

Velkommen til min verden af transformation og healing. Mit navn er Angelicca Freja Parmone Sølvhjelm (tidligere Ravn), og jeg er en spirituel pioner og sjælshealer, dedikeret til at udvide bevidstheden og finde nye veje inden for det spirituelle univers.
Jeg er passioneret omkring at guide mennesker til et liv fyldt med glæde, overskud, indre ro og balance. At vi kan udleve vores fulde spirituelle potentiale og samtidig have et berigende liv.

De sidste 30 år har jeg dedikeret mig til personlig og spirituel udvikling, hvilket har givet mig dyb indsigt og forståelse. Min rejse har bragt mig fra indre smerte til et liv i glæde og selvkærlighed, hvilket gør mig i stand til at støtte og vejlede andre gennem deres egne livskriser.

Med en cand.mag. i Kultur og Formidling med speciale i design samt en Bachelor i Religion, har jeg en solid baggrund i kulturteorier og verdens religioner, som integreres i mit arbejde.
Jeg kombinerer dyb visdom og erfaring med en utrættelig søgen efter nye indsigter, og jeg stræber efter at guide andre til at opnå indre ro, balance og glæde.
Gennem min rolle som sjælshealer, kunstner, energi-indretningsrådgiver, mystikker og ny tids galaktisk shaman – gudinde, hjælper jeg mine klienter med at forbinde deres jordiske og spirituelle jeg, og dermed realisere deres fulde potentiale.

Jeg er passioneret omkring at finde effektive genveje, så vi som energivæsner ikke blot overlever, men også lever et berigende og lykkeligt liv her på jorden.

Det spirituelle univers, energifrekvenser og dimensioner spiller en afgørende rolle i at støtte og hjælpe os med at realisere vores fulde potentiale som hele mennesker.

Jeg ser os som bestående af både et jordisk og et spirituelt jeg som energivæsener, og det er afgørende, at disse to energifrekvenser arbejder i harmoni. Desværre er dette sjældent tilfældet, hvilket skaber oversete ubalancer.

Jeg mener, at vi alle besidder unikke evner og vigtige informationer, som kan berige vores tilværelse og bidrage til vores planets velbefindende. Jeg stræber efter at fremme autenticitet og dykke ned i sjælens kerne for at opnå en dybere forbindelse og et mere meningsfuldt liv. Dette inkluderer at frigøre os fra fortidens blokeringer, udtjente handlemønstre og karma, samtidig med at vi opnår indre balance.

I 2009 skabte jeg den første healende Sjælsskåle. I dag laver jeg også anden form for kunst; alt sammen er det healede selvhjælpsredskaber til glæde for andre. Jeg nyder at kunne være med til at finde effektive genveje som, det jeg skaber i kunsten er.

Dette har jeg også lavet

Uddannet kontorassistent en gang først i 90érne. Ud over at være cand.mag. i Kultur og formidling har jeg også en Bachelor i Religion. Jeg har arbejdet inden for og som: Foredragsholder om Japansk kunst og kultur, Projektmedarbejder på muset Brandts, Museumskonsulent på Langeland, Markedsførings- og kommunikationskonsulent og Webdesigner.
2010 Skabte jeg Bro Design, der i dag er Sjælens Bolig.

Sjælens Bolig støtter

2013 buy aid A/S – støtte til Forælder Fonden. Alene med børn
2014 buy aid A/S – støtte til Forælder Fonden. Alene med børn
2014 Mødrehjælpen i Odense via salg af Parmone Ler sjælsskåle
2015 Mødrehjælpen i Odense via salg af Parmone Ler sjælsskåle
2016 buy aid A/S
2017 buy aid A/S – World Animal Protect
2018 buy aid A/S – World Animal Protect
2019 World Animal Protect
2020 World Animal Protect
2021 World Animal Protect
2022 World Animal Protect
2023 World Animal Protect