Butikken – Sjælens Unika

Hjertelig velkommen til en verden af vidunderlig støtte og nærende healing, der fører dig ind på en smuk genvej hjem i dig selv, så du mærker dine behov og kommer til at stå modigt og stærkt i dig selv.

Hos Sjælens Unika finder du en lang række healende Selvhjælpsredskaber der støtter og nærer dig skabt af Angelicca Freja Parmone Sølvhjelm i ren hjerteenergi.

Angelicca har den smukke evne, at hun kanaliserer healende ren energi ned i leret. De healende energier kan du udnytte til din fordel, hvis du ønsker at få  meget mere ud af livet, end du oplever lige nu.

Læs om Sjælsskålene på denne side her …

Tag på opdagelse i de forskellige produkter hos Sjælens Unika og find det produkt, der lige netop hjælper dig aller mest lige nu.
Er du i tvivl er du altid velkommen til at kontakte Angelicca for råd og vejledning på mobil 26258818 eller på mail mailtil@sjaelensbolig.dk

Velkommen til en verden af healende hjerteenergi, der er med til at forvandle dit liv til at være fyldt med lækker overflod af kærlighed, glæde, overskud, livsglæde og økonomisk vækst.

Stort udsalg i Sjælens Unika