fbpx

Et selvkærligt-forløb, der skaber forbindelse til din reneste og stærkeste energi. Her finder du dine unikke evner – dit unikke selv og styrke til at være dig.

Tag med på en magisk og smuk rejse dybt ind i dig selv og sæt dig selv fri. Din helt personlige transformations rejse til nye højder i den Ny tids energi. Træd ind gennem portene til din intuitive stemme og Sjælspower.

Giv dig selv mulighed for at give dig plads til at åbne op for din Sjælspower og udforske dine unikke evner.
Forstå dybere lag i dig selv, der fjerne dine drænende blokeringer, der spænder ben for dig i livet.

Jeg har lige afsluttet førte hold og de synes bestemt, at jeg skal tilbyde forløbet igen for de har været så glade for det og rykket sig så meget. Det glæder mig så meget og det har været så smukt, berigende og nem en rejse vi har været på sammen.

Lev i overflod og succes – sæt dig selv fri

Dette forløb giver dig styrken til at turde at arbejde med dine unikke evner, kurser og uddannelser du allerede har.

Du kan ikke altid kun lære nyt, du må stoppe op og give dig selv plads til at fordøje al den viden du har fået på dine kurser og uddannelser ind til nu.

Og her er dette forløb GULD VÆRD, fordi det giver dig et tiltrængt pusterum, fra din trang til at lære hele tiden. Du kommer derved til at gemme dig bag ved al den ny viden.
Når du kun lærer nyt hele tiden, så kan du ikke nå at fordøje det og du kommer faktisk længere væk fra dig selv.

I 5 måneder giver jeg dig mulighed for at kunne fordøje al din smukke viden og samtidig komme dybt ind i dig selv og frembringe dine helt egne unikke evner som du ikke lærer på noget kursus eller uddannelse.

Dine unikke evner er inde i dig. Din helt egen måde at heale på, lytte til beskeder fra universet eller afdøde m.m…..
Det ligger inde i dig og venter bare på, at du bliver stille nok til, at du kan høre det og lægge mærke til det.

Det er tid til, at du fordyber dig, at du sætter dig selv fri og kommer ind til din Sjælspower og unikke evner. Her hvor du står i din stærkeste og reneste energi.

Giv dig selv plads til, at du kan aktivere din smukke energi og leve i overflod og succes.

Tiden er nu

Nu er det tid til, at du tager dit ansvar som Lysvæsen og begiver dig videre ind til din Sjælspower og begynder at bruge dine unikke evner her på jorden.

Du finder ikke lykken og det meningsfulde liv ved at gemme dig for dig selv – husk det.

Så hvorfor ikke træde ud med dit smukke indre lys og berige verdenen med hele dit smukke potentiale af unikke evner?

Det er tid til, at du træder ind i og omfavner din reneste og stærke energi og træder ud som den powerfulde Ny tids Gudinde som du er.

Sjælsskålene åbner portene til alle rum i dig

Du kommer til at få dejlig nærende og støttende healing fra Sjælsskålene igennem hele dette forløb. Sjælsskålene rummer mange foreskellige frekvenser i sig og fører dig ud og rundt i hele universet med dets utallige galakser og dimensioner.  Dette overflødighedshorn af energi stilles til rådighed for dig.

Sjælsskålen hjælper dig også til at slippe kontrolen, så du kan åbne de tunge døre og porte, du har gemt godt væk inden i dig. Jo mere du slipper kontrollen jo mere sætter du dig selv fri og igen jo nemmere og hurtigere kommer du frem til din Sjælspower i dit indre og får adgang til dine unikke evner. Også sagt med andre ord – du får adgang til et liv, der er fyldt med overflod af kærlighed, glæde, lykke, livsglæde, overskud og hvis du ønsker det penge.

Du er et Lysvæsen, og rummer mange forskellige kraftulde energier og her er Sjælsskålen et unikt og powerfuldt redskab til støtte dig i dine processer på vejen hjem i dig selv.

Ved at rejse til forskellige energifrekvenser via Sjælsskålen kan du samle og heale dele af dig, der alt sammen er med til, at du kommer endnu hurtigere frem til din Sjælspower og dine unikke evner – grunden til at du her på jorden lige nu.

Læs mere om Sjælsskålene her …

Jeg er her på jorden for at hjælpe dig og flest mulige med at åbne de godt skjulte porte til de unikke evner, der ligger i Sjælspoweren.

Du er power

Jeg kalder det også Sjælspower. Det er det ord, der er kommet til mig sammen med Gudindepower, andre kalder det essens, kerne m.m.

Du har en Sjælspower inde i dig. Den har en Gudindepower frekvens som du får direkte adgang til den gennem din Gudindeskål og gennem denne skål vil du så også mærke din Sjælspower – Gudindepower. Når du først har mærket din Sjælspower en gang, så kommer du til at ønske at komme ind til den igen og igen og det bliver så meget nemmer for dig at nå der ind. Du vil have mere, du kommer til at ønske at mærke den vidunderlige power hele tiden, være i den, leve i den og ja det kan du komme til, hvis du giver dig selv lov.

Jeg giver dig redskaberne og er med til at bane vejen for dig – du skal selv ville og du skal selv gå vejen.

Sådan er forløbet bygget op

På modul 1 – aktivering af dit smukke kærlige grundlag

arbejder du dig igennem dit jordiske-jeg og de erfaringer du har fået igennem dit liv på jorden. Det sker igennem healing af dit indre barn, fylde dig med Selvkærlighed, der fører dig til et opløftende Selvansvar. Når du mærker selvansvaret, holder du op med at spænde så meget ben for dig selv mere, og du for større tilgang til din Sjælspower.

Du starter ud med at høre en ny meditation hver dag i 5 dage i træk. På den måde får du lagt et solidt og nærende grund for de energi indstrømninger du kommer til at møde på forløbet.
De 5 meditationer, der bliver lavet live i lukket Facebook gruppe kl. 11. Fra mandag den 19. april til den 23. april.
Du hører meditationen når du kan i løbet af dagen, hvis du ikke kan være med live.

Du får min støtte og vejledning hver dag inde i den lukkede Facebookgruppe, der hører til forløbet. Hver dag hører du en ny meditation.

Forløbet sluttes af med, at du har en 1:1 online session/samtale mig med på 20 minutter. Det foregår i uge i uge 17. Tider kommer op senere i Facebook gruppen.

Læs blogindlægget omkring dit jord-jeg og lys-jeg her …

Du får styrket din

 • Selvkærlighed
 • Selvansvar

De to ting gør dit liv så meget nemmer og vil løfte det op til nye vidunderlige høje i et berigende overflods flow.

På modul 2 – åbning af 12 magiske power-energi-portaler

åbner du dig yderligere op i dit lys-jegs energi. Her bliver du ført dybt ind i dig selv og åbner universet i dig med 12 healende meditationer sammen med din Sjælsskål. Det foregår online med en ny meditation hver uge.
Du kommer her i kontakt med dine unikke evner. Det sker igennem  aktivering og afbalancering af 9 chakraer – dit jordstjerne-, rod-, hara-, solar plexus, hjerte-, hals-, tredje øje, krone- og dyrechakra.

Du får lige ledes afbalanceret din feminine og maskuline side, slipper en masser  kontrol og du får kontakt og healet dine forbindelser med Lemunien, Atlantis og Avalon.

Det er også her du får mulighed for at komme i kontakt med din indre engel, indre støttende væsen (totemdyr) og tage på rejse i Ørnetågen.

Igennem arbejdet med din Sjælsskål åbner du op for portene til flere forskellige dimensioner og frekvenser, tidligere liv og parallel universer. Alt sammen er med til at heale og åbne op til din Sjælspower og unikke evner.

12 unikke healende meditationer i alt og adskillige informationsvideoer – som sendes live i den lukkede Facebook gruppe, der hører med til forløbet. Jeg er med hele vejen med hjælp, støtte og vejledning.

Du arbejder i dybden med dig selv og lærer at samarbejde og udnytte din Sjælsskål healende energier og potentiale.

Datoerne er: 28. april, 5. maj, 12. maj, 19. maj, 27. maj, 2. juni, 9. juni, 16. juni, 23. juni, 30. juni, 7. juni og 14. juni.
Hver gang kl. 11 eller hvis jeg oplyser andet inden.
Du hører meditationen, når du kan i løbet af dagen, hvis du ikke kan være med live.

Du har en personlig online 1:1 session/samtal med mig på 20 minutter i uge 22 og 31.
Tider kommer senere til bookning inde i Facebookgruppen.
Bemærk: Det er obligatorisk at booke 1:1 samtalerne med mig.

På Modul 3 – forenelse med din magiske Gudindepower

foregår live i Kværndrup. Her lærer jeg dig at bruge Gudindeskålens unikke evne til at komme endnu tættere på din Sjælspower. Et uvurderligt redskab for, at du får styrken til at være det unikke væsen du er her på jorden. Den er med til at få dig til at stå stærkt i dig selv og tro på dig selv. Turde at ”udvikle” dine evner (lærer dem at kende).

Det bliver bl.a. en dag med meditationer og større forståelse for dine unikke evner og Gudinde- og Sjælspower.

Dato: Lørdag den 14. august kl. 10. – 17 i mine lokaler i Kværndrup . Hvis der skulle være noget med Corona så må vi dele os op, så nogen af jer er lørdag og andre søndag. Det må vi se på til den tid.
Du sørger selv for forplejning. Jeg servere kaffe, te, vand og lidt snacks.

På Modul 4 – aktivering og forenelse med dit Lysvæsens DNA

aktiver du dit kosmiske Lysvæsens DNA sammen med de Galaktisk healende Sole. Du træder yderligere ind i dit lys-jeg, så du har nemmere ved at omfavne din stærkeste og reneste energi.

5 meditationer – onsdag kl. 11. eller hvis jeg oplyser anden tid.
– sendes live i den lukkede Facebook gruppe, der hører med til forløbet. Også her vil jeg være med støtte, hjælp og vejledning.

Datoerne er den 18. august, 25. august, 1. september, 8. september og 15. september.

På Modul 5 – de 5 elementers magiske chi – hæver dit liv til nye højder

giver jeg dig endnu et magisk og powerfuldt redskab til, at du kan klare at være dig her på jorden med dine unikke evner og stå lysende klart i din Sjælspower – Gudindepower.
Alting er energi og påvirker dig og det vil jeg lære dig at udnytte til din fordel. Du lærer de 5 elementers unikke healende evner, og hvordan du i din hverdag og boligindretning kan udnytte dem til din fordel.
Fokus er de 5 elementer som er vand, ild, træ, metal og jord. Det er så meget nemmere at være dig på denne rejse, hvis du har en bolig, der støtter dig frem for at dræne dig og trække din energi ned.

Dato: Lørdag den 4. september kl. 10.-16. og søndag den 5. september kl. 10-16.  I mine lokaler i Kværndrup.
Bemærk: Hvis vi pågrund af Corona ikke kan mødes live, så foregår det online samme datoer og tidspunkter.
Du sørger selv for overnatning og forplejning. Jeg servere kaffe, te, vand og lidt snacks.

Hvis du er interesseret er det startskuddet til at skabe din unikke healende oase, der afspejler din smukke sjæl, hjemme hos dig med Sjælsindretning.

På Modul 6 – træd ind og bliv et dine unikke evner

her kommer du til at møde og arbejde med 2 emner inden for den spirituelle verden. Det er med til, at du kan finde frem til dine unikke evner og måde at tænke på. Husk det er blot til inspiration, måske dine evner ligger et helt andet sted som ikke findes endnu, ligesom min måde at arbejde med leret på.

Det du kommer til at arbejde med i løbet af denne dag er:

 • Tarot og engle kort
 • Clairvoyance

Der er gæstelærer på i denne weekend.

Dato: Lørdag den 18. september  kl. 10.-18. I mine lokaler i Kværndrup.
Du sørger selv for forplejning. Jeg servere kaffe, te, vand og lidt snacks.

Bemærk

Alle meditationer varer omkring 30 minutter og du har mulighed for at få hjælp og ekstra healing af mig i den lukkede Facebook gruppe. Jeg er i gruppen fra kl. 11-13 de dage jeg laver meditationer og dagen efter.

Bemærk på alle live dage i Kværndrup arbejder vi med at få dine unikke evner frem i lyset, så du har meget nemmere ved at rumme dig selv og din indre power  – Din Sjælspower.

På alle live dag sørger jeg for håndsprit, snack, te, kaffe og vand. Du søger selv for frokost og overnatning.

Så du får
 • 22 online meditationer i Modul 1, 2 og 4 og yderligere op til flere hjælpe videoer, så du støttes i din indre rejse, så du forstår og kan tyde dine unikke evner bedre.
 • 3 x 1:1 online samtaler i alt 60 minutter.
 • 4 Live dage i Kværndrup det er Modul 3, 5 og 6.
 • 5 måneder med støtte, hjælp og vejledning i lukket Facebook gruppe.

Bonus: 1 online samtale efter Modul 6 værdi 850 kr.

Der er kun 6 pladser i alt på holdet.
Det er vigtig for mig at vide, at du er klar til at træde ind dit selvansvar og derfor er der en før samtale, så jeg ved du ikke spilder din tid. Det bliver en fantastisk rejse med dybe indsiger, der prikker til dig – det skal du være klar til.

Strål i din Sjælspower.

Pris

Aktiver dine unikke energier og lev i overflod og succes.

Sjælspower – dine unikke evner forløb

Pris  15.445 kr.

 • 22 online meditationer + ekstra hjælpe videoer til støtte på din indre rejse.
 • 3 x 1:1 online samtaler i alt 60 minutter.
 • 4 Live dage i Kværndrup
 • 5 måneder med støtte, hjælp og vejledning i lukket Facebook gruppe.

Gaver til dig:

 • 1 Sjælsskål værdi 1.850 kr.
 • 1 Gudindeskål værdi 1.250 kr.
 • 1 Gudinde-sæt 4 healende ler genstande værdi 3.400 kr.
  Specielt lavet til dette hold.
 • 1 times online session i uge 38 værdi 850 kr.

Der er kun 6 pladser i alt på holdet

Det er vigtig for mig at vide, at du er klar til at træde ind dit selvansvar og derfor er der en før samtale, så jeg ved du ikke spilder din tid. Det bliver en fantastisk rejse med dybe indsiger, der prikker til dig – det skal du være klar til.

Ring til mig på mobil 26 25 88 18.

Jeg glæder mig til at snakke med dig. Tager jeg den ikke ringer jeg tilbage, lige så snart jeg kan.

Du er også hjertelig velkommen til at skrive til mig på mailtil@sjaelensbolig.dk

Betal i rater 7

Sjælspower – dine unikke evner forløb

Pris 2.306 kr. pr. mdr.

Det er muligt at betale i 7 rater mod et gebyr på 100 kr. per måned.
Pris i alt med rabat 16.142 kr.

 • 22 online meditationer + ekstra hjælpe videoer til støtte på din indre rejse.
 • 3 x 1:1 online samtaler i alt 60 minutter.
 • 4 Live dage i Kværndrup
 • 5 måneder med støtte, hjælp og vejledning i lukket Facebook gruppe.

Gaver til dig:

 • 1 Sjælsskål værdi 1.850 kr.
 • 1 Gudindeskål værdi 1.250 kr.
 • 1 Gudinde-sæt 4 healende ler genstande værdi 3.400 kr.
  Specielt lavet til dette hold.
 • 1 times online session i uge 38 værdi 850 kr.

Der er kun 6 pladser i alt på holdet

Det er vigtig for mig at vide, at du er klar til at træde ind dit selvansvar og derfor er der en før samtale, så jeg ved du ikke spilder din tid. Det bliver en fantastisk rejse med dybe indsiger, der prikker til dig – det skal du være klar til.

Ring til mig på mobil 26 25 88 18.

Jeg glæder mig til at snakke med dig. Tager jeg den ikke ringer jeg tilbage, lige så snart jeg kan.

Du er også hjertelig velkommen til at skrive til mig på mailtil@sjaelensbolig.dk

Der er kun 6 pladser i alt på holdet

Bemærk: forløbet er ikke til dig, der er går på et andet healingsforløb, kursus eller uddannelse i forvejen eller skal til det under dette forløb. Giv dig selv den gave kun at koncentrere dig om en ting ad gangen.