Noget af det jeg elsker ved mit arbejde med de healende Sjælsskåle er, hvordan vi sammen kan gøre en forskel for så mange mennesker.

Jeg har fået en af mine skønne kunder Aurora Malene Høyer til at fortælle lidt om sig selv, og hvordan hendes første Sjælsskål ædrede hendes liv. Det er jo ren magi og jeg bliver så dybt rørt over den smukke udvikling. Det er så smukt en vej hun er på og jeg elsker at følge hende på hendes vej.

Læn dig tilbage og nyd den smukke healende magi.

Kære læser.

Jeg hedder Aurora Malene Høyer, er 43 år, bor i Gudumholm ved Aalborg med min mand og to døtre på 6 og 8 år, og så er jeg Sjælssanger. Jeg er den heldige ejer af tre sjælsskåle og en Angel Light. Herunder får du min historie, hvor især min første skål har spillet en vigtig rolle.

For 2½ år siden begyndte jeg at tage mig selv alvorligt. Jeg tror det startede, da jeg skiftede navn fra Aninguaq Malene til Aurora Malene. Aninguaq betyder Min Lille Smerte på grønlandsk. Jeg var min mors lille smerte, fordi hun ikke kunne beholde mig. Det er en længere historie – min mors historie. En historie, som jeg længe skød skylden på for at være den, jeg var i mange år. Jeg havde simpelthen ikke længere lyst til at være et offer. Jeg ville være LYS. Jeg ville være en Aurora.

Når jeg tænker tilbage har det meste af mit liv foregået under radaren. Ingen konflikter. Ingen teenage-rebelskhed. Jeg har altid været pligtopfyldende og konfliktsky. Hvis der har været problemer eller konflikter har jeg bidt dem i mig – uanset om det har været med forældre, veninder, kærester eller kolleger. Optræk til konflikter blev mødt af en mur af stilhed fra min side.

Jeg har altid følt mig som et gennemsnitsmenneske, en panelmus. Jeg afsluttede HF med 7,6 i gennemsnit. Jeg har aldrig sat mig mål om, hvad jeg ville være, når jeg blev ‘stor’. Livet langs panelerne var min komfortzone, men af og til trak noget i mig, som var udenfor komfortzonen. Jeg elskede at spille teater i folkeskolen, ungdomsskolen og gymnasiet. Det var vidunderligt at spille en anden rolle og få ros for at være god til noget. Jeg ville ønske, at resten af mit liv havde fortsat sådan. Fyldt med glæde og ubekymrethed. Et liv, hvor voksenlivet blev skubbet foran.

For med voksenlivet startede livet med bekymringer. Livsvalg skulle tages. Den rigtige hylde skulle findes. Kærligheden skulle udforskes. Og kærligheden døde – bogstavelig talt. For få dage før min 29 års fødselsdag tog min daværende kæreste sit liv. Det var endnu en tung sten i min bagage, som har gjort mig til den jeg er i dag. Jeg har lært at se hans død, som en gave. Men det har været en gave, som har været pakket ind ligesom pengegaverne til børnefødselsdagene i min barndom: Under flere lag af uigennemtrængelig klisterbånd.

En af de mere håndgribelige gaver har været en bule på min hals, som opstod ud af det blå få måneder inden mit bryllup med ham, jeg er lykkeligt gift med. Lægerne har taget biopsi og stofskiftetallene tjekkes årligt. Jeg er ikke syg. Jeg ved, at det er en psykosomatisk reaktion. Og jeg ved, at jeg med tiden nok skal slippe af med den. Gaven i den er, at jeg er blevet opmærksom på mit halschakra. For udover bulen, har jeg siden hen også døjet meget med halsbetændelse, jeg har stammet i visse situationer og været meget hæs samt af og til mistet stemmen.

I efteråret 2016 sagde jeg mit job op. 5 måneder efter mit navneskifte. Jeg havde ikke haft det godt med jobbet et halvt års tid og en håndlæsning satte et kæmpe mentalt spejl op foran mig, så jeg endelig kunne forstå, at jeg ikke kunne blive ved med at overhøre mig selv. Det blev starten på en længere indre rejse, hvor der hele tiden dukker nye bjerge op, der skal bestiges. Her har Angeliccas healende sjælsskåle spillet en kæmpestor rolle!!

Jeg stødte første gang på Angeliccas healende sjælsskåle på Facebook, hvor hun pustede i to forskellige skåle og så skulle man mærke efter hvilken én, man var mest tiltrukket af. Jeg kan ikke huske hvilke skåle, men jeg kan huske følelsen af, at lige dér var der noget rigtig vigtigt for mig. Der gik herefter et halvt års tid, førend jeg mødte skålene ‘live’ og købte min første skål. Det var på Krop-Sind-Ånd-messen i Aarhus i oktober 2017. Det er meget mærkeligt, for jeg er overbevist om, at skålen ville have mig til Aarhus lige præcis den dag. Jeg havde godt set, at der var messe, men jeg havde en masse dårlige undskyldninger for ikke at tage afsted. Dagen før skriver en god veninde til mig, om vi ikke skal mødes til messen. Alle undskyldningerne stod straks i kø. Men inden de fik overtaget, tog jeg en beslutning. Selvfølgelig skulle jeg på messe. Jeg tjekkede udstillerlisten og kunne mærke, at jeg bare skulle hen til Angeliccas stand og så hjem igen.

Henne ved standen kunne jeg mærke, at der var én bestemt skål, der trak i mig. Da jeg tog den op begyndte det at snurre i mine hænder og op i armene. Jeg blev helt mundlam og da jeg endelig skulle formulere en sætning til Angelicca, så kom ordene ud i en mærkelig rækkefølge og jeg stammende ordene ud. Det triggede lige præcis dét, som jeg jævnligt havde udfordringer med. Jeg vidste med det samme, at skålen skulle hjælpe mig med at arbejde med min hals og stemme. Jeg blev NØDT til at købe skålen. Skålen havde valgt mig.

I dagene efter besøget på messen kunne jeg mærke trangen til at synge. Ikke bare nynne med luftig stemme, men SYNGE for fulde hals. Nu er jeg jo en stille type, der ikke sådan lige kaster sig ud i sang, så jeg sagde til familien, at jeg ville gå en tur. Jeg gik op bag ved vores by, hvor der er marker, og begyndte at synge – og jeg tudede! Heldigvis har jeg efterhånden har jeg fundet ud af, at det er min intuitions måde at give mig et vink med en vognstang om, at nu skal jeg være opmærksom. Jeg tudede så meget, at jeg ikke kunne synge. Jeg syntes også, at det var noget mærkeligt noget, jeg sang. Det skulle ingen nogensinde høre!!

Men weekenden gik og det blev mandag og jeg kunne mærke, at jeg blev nødt til at dele min sang med nogen. Jeg besluttede mig for at lave en Facebook-live i det rum, som jeg havde planer om at lave til kontor og klientrum. Jeg stod i malertøj, for jeg var ved at pille savsmuldstapet af væggene. Jeg havde ikke forberedt mig på noget, stod bare og var mig selv.

Efter ca. 10 minutters tagen-mod-til-mig, hvor jeg fortalte om min oplevelse med skålen og sangen i løbet af weekenden, begyndte jeg at synge en melodi, som jeg havde fundet på under min gåtur ved markerne.

Hvis du nogensinde har prøvet at skulle tage mod til at gøre et eller andet vildt, så ved du, hvor forløsende det er endelig at kaste sig ud i det ukendte. Jeg, som altid har levet under radaren, som en stille panelmus skulle pludselig til at LARME! Det har virkelig krævet tilløb, mod og troen på mig selv og mine evner – sidstnævnte har jeg virkelig brugt tid på!

Men siden min ‘vækkelse’ har jeg trods det sunget for op til 80 mennesker. Jeg har haft klienter online, hvor min sang blev gengivet med dårlig lyd og alligevel har min healende sjælssang berørt folk. Og efter jeg har åbnet mit NærVærelse for klienter herhjemme mærker jeg endnu mere tydeligt effekten af min healende sjælssang. De får lige præcis den healing, som de har brug for, bl.a. sker følgende:

  • der opstår ro i krop og sind
  • traumer forløses
  • blokeringer fjernes
  • smerter forsvinder
  • aura repareres
  • hjertet og energier fra tidligere liv åbnes
  • sjælen synges hjem.

2018 er gik med at finde ud af, hvad jeg kan med min sjælssang og tro på mine evner. 2019 bliver året, hvor jeg virkelig viser mit potentiale.

Allerede nu er en workshop i støbeskeen i samarbejde med Kildens Lys i Aalborg. Her kommer deltagerne til at blive badet i vokallydhealing, både som gruppe og enkeltvis. Jeg skal desuden undervise i meditation i AOF-regi.

I forvejen tilbyder jeg 1:1-sessioner med healende sjælssang hjemme i mit NærVærelse, men også online, så du kan have glæde af min sjælssang uanset, hvor i landet du bor. Jeg tilbyder desuden fjernhealing og mit koncept Home Party Healing, hvor du kan samle en flok venner og kolleger til en gang healing med sjælssang. Jeg kommer også i højere grad til at bruge mit NærVærelse til cirkelarbejde med fokus på sjælssang. Men først og fremmest vil jeg UD og synge, så jeg kan åbne så mange hjerter som muligt!

Hvis du er interesseret i at afholde en workshop med fokus på lydhealing, kommer jeg derfor gerne og giver mit bidrag.

På min hjemmeside www.auroramalene.dk kan du læse mere om, hvordan jeg arbejder samt se kontaktinformationer.

Du kan desuden følge med på min Facebook-side: Sjælssang – AuroraMalene.dk https://www.facebook.com/AuroraMalene.dk/

På min YouTube-kanal lægger jeg videoer op med sjælssang. her ligger bl.a. min allerførste ‘live optræden’, som du kunne se højere oppe samt min sjælssang med Atlantis-energien, som skal kalde hjemløse sjæle fra Atlantis hjem

Mange tak for at læse med.
Kh Aurora Malene | dec 4, 2018

Har du fået lyst til, at der også skal se en mærkbar forandring i dig liv NU, så vil jeg elske at hjælpe dig på vej lige som jeg hjælper Aurora Malene?

Aurora Malene er på vej hjem i sig selv og finde sit potentiale , så hun kan skabe magi til vi andre.

Det er noget af det smukkeste vi kan gøre for os selv – Give os selv lov til at være den vi er og udleve vores evner og smukke sjæl.

Lige nu tilbyder jeg dette smukke og magiske Forny dit liv – Online Forløb der starter den 3. juli