Ved du hvem du er? kan du mærke dig selv?


Det kunne jeg ikke for en del år siden.

Min vej hjem i mig selv har været igennem arbejdet med de 1000 skåle jeg satte mig for 2009, at jeg ville lave. Jeg tænkte, ”her har jeg et projekt til resten af mit liv, så har jeg noget at gå op i”.

Jeg havde absolut ikke set det komme, at jeg kunne kanalisere energi ned i skålene, så andre kan få glæde af det. Jeg havde slet ikke forestillet mig, at jeg var et lys-jeg, at jeg igennem Sjælsskålene og alle de andre ting jeg laver i ler og i min forretning kan hjælpe andre lysvæsner.

Mange mennesker på jorden består af et jord-jeg og et lys-jeg.

Din higen og søgen efter, at der må været noget der ude, din længsel efter at komme hjem, men du ved bare ikke hvor det hjem er, det er ikke her på jorden, det er dit lys-jeg der søger tilbage til kilden, der hvor du kommer fra ude i universet. Det kan være som engel, Star seed (fra en anden planet eller solsystem), drage, fe, enhjørning  …..

Så din vej hjem i dig selv, kan være to-delt lige som jeg oplever det.

Det ene er, at du higer efter at finde din plads som et individ her på jorden, hvor du elsker dig selv, gør det du har lyst til, ikke tænker på hvad andre mener og siger. Ikke søger bekræftelse hos en kæreste/mand/elsker/kvinde, men hviler i dig selv – åh det er min store drøm og jeg er så rigtig godt på vej til at det 100 % er sådan hele tiden i min hverdag.

At jeg både står stærkt i mig selv som jord-jeg og lys-jeg.

Der hvor jeg kommer fra i livet, var jeg ingen ting. Jeg havde ingen anelse om, at jeg havde en eksistens

berettigelse sådan helt ind i hjertet. Jeg var der altid for andre, stressede rundt og var total pligtopfyldende.  Jeg havde ikke lagt mærke til det for samtidig, hvad jeg mine enge meninger og var en rebel i mange henseende.

Så det er først gået op for mig i mit arbejde med skålene. Her hvor jeg arbejder i et rum uden kontrol og tanke. At hele mit liv har jeg søgt accept og gjorde mig gerne dårligere for ikke at miste en ven eller veninde. Jeg kendte mere til kamp en succes.

Da jeg var barn og ung kunne jeg ikke stave, skrive eller læse (det ændrede sig da jeg var midt i tyverne og op igennem trediverne i dag er jeg 47). Nu har jeg en universitetsuddannelse, skriver og har arbejdet med at læse korrektur for andre. Ja de sammen satte ord er stadig noget jeg ikke lige har styr på, men jeg har lært at være ligeglad, alting behøver ikke at være perfekt.

At komme her til er stort for mig, for jeg har altid skulle være perfekt. Men igen, skålene har lært mig noget andet. Ingen af skålene er perfekte og de skåle som jeg virkelig tænker, at de aldrig vil røre noget i folk er oftest dem der hurtigere finder et nyt hjem.

Nu ved jeg at, når jeg virkelig skriver sjovt og staver sjovt, så er det fordi jeg dels kanaliserer det ned jeg skriver og dels fordi jeg befinder mig i det højere luftlag og ikke har begge ben på jorden. Når jeg virkelig healer og får downloadet en masse ned.

Så jeg arbejder mig hjem i mig selv og frem i livet, hvor jeg går fra at dunke mig selv oveni hovedet over at jeg ikke er god nok til alting, at det er okay at fejle, modtage hjælp og leve et lykkeligt liv. Dette er meget nyt for mig, sådan havde jeg det ikke for 8 år siden.

Dit jord-jeg forholder sig til de ting som du oplever og har oplevet her på jorden. De handlemønstre du lever i og med i dag som er skabt ud fra de erfaringer som du har gjort dig i livet ind til nu.

Det andet er, at dit lys-jeg gør, at du også higer efter at finde frem til, hvor har du også været i tidligere liv, hvilke karmiske oplevelser og traumer gør, at du oplever og gør ting i dette liv? Hvor stammer du fra? Hvorfor har du den her higen efter noget større? Søger viden ud og op ad til? Hvorfor er livet så svært? Hvorfor føler du dig så alene? Hvorfor føler du dig så anderledes? Hvorfor er du så sensitiv? Hvad skal du her på jorden? Hvilke evner har du, hvordan og hvad skal du bruge dem til? Hvorfor føler jeg mig så anderledes? Hvorfor ved jeg ting som ingen andre ved?

Lys-jeget søger i den spirituelle verden efter svar.

Så når du arbejder med at komme hjem i dig selv,

så er det både dit jord-jeg her på jorden, der prøver at rydde op i alle de ting du har oplevet ind til nu i dit liv. Fx blev jeg total udslettet i mit ægteskab , så her er det mit jord-jeg, der skal heales og arbejdes med. Her er det ikke nok med, at mit lys-jeg bliver udviklet og forstærket. For så er jeg ikke et men to halvdele og det spænder ben for mig.

og dit lys-jeg, der skal banes vej til, så du kan mærke hvem du er, give dig selv lov til at mærke dig selv, så du lytter og går efter det. Du kommer ind til din smukke sjæl og står stærkt i din power.  Finder frem til det du skal her på jorden og hvilke smukke evner du har. Men husk at der ikke er noget slut resultat, et mål – vejen er sandheden og ikke målet. Det er igennem vejen du finder hjem i dig selv. Vejen fortsætter resten af livet og videre – der er aldrig et slutmål.

og Husk hvis du desperat søger efter noget bestemt, så finder du det ikke. Vil du bare så gerne se en engel, ja så lukker du af for muligheden for at opleve englen. Så slip ønsket og kontrollen og trækvejret og lev i nuet. Gør de ting, som gør dig glad og nærer dig.

Jeg havde ikke forstillet mig, at jeg skulle kunne kanalisere energi ned i ler eller kanalisere meditationer. Jeg har altid været god til at snakke med folk og hjælpe dem igennem det, men at mine healende evner var så meget andet, er så smukt og stort for mig.

Jeg åbner mere og mere for mit lys-jeg jo mere jeg går vejen hjem i mig selv.

Igennem arbejdet med Sjælsskålene arbejder du både med dit jord-jeg og dit lys-jeg. Dine smukke evner og kontakten til universet bliver forstærket og åbenbarer sig for dig. Healer dine tidligere liv, aktiverer og afbalancerer dine chakraer, så du netop kan rumme at udvikle dit lyt-jeg og modtage det smukke lys fra universet. Lytte og modtage alle beskederne til dig.

Alting er levende – Alting er energi – Alting påvirker dig og  Du er forbundet med Alting.

Derfor interesserer indretningen mig så meget. For hvorfor ikke udnytte de ting vi har omkring os til vores fordel? Hvorfor ikke lære, hvad ting gør ved dig, og hvordan du kan udnytte det til at få et godt liv? Hvad vil dit rod fortælle dig? Hvad vil dine ting fortælle dig? Hvorfor har du den indretning som du har? Skal alt være rodet eller to tal ryddet op? Begge ting er udtryk for stor ubalance inden i dig. Gør du rent af pligt eller gør du det bare uden at tænke over det? Hvorfor har du ting fra folk du ikke kan lide? Hvorfor har du 3 halvtomme Shampooflasker og 5 nye i skabet? Hvad siger det om dig og nærer det dig eller dræner det dig for energi?

Det er da sindssygt spændende, hvordan vores ting kan fortælle os en mase om os selv og igennem arbejdet med din bolig, så er vejen så bare meget lettere at gå på. Igennem arbejdet med din bolig, så kommer du til at kende dig selv rigtig godt og åbner din bevidsthed, styrker din kontakt til dig selv og universet. Du kender de universelle love om, hvordan alting er energi og hvad det gør ved dig.

Åh jeg elsker altså bare så meget Sjælsindrentingindretning som jeg har nørdet så meget med siden jeg blev Neo Feng Shui rådgiver i 2011. For Sjælsskålene hjælper selvfølgelig i processen med at få et smukt hjem der afspejler din sjæl og dine behov. Et hjem der nærer og styrker både dit jord- jeg og lys-jeg.

Jeg kan lige så tydelig huske, da jeg gik fra kun at rådgive i boligindretningen til at inddrage Sjælsskålene i arbejdet. Det hele menneske fik et boost. Både  jord-jeget og lys-jeget bliver støttet. Jord-jeget kan meget nemmere rumme, at der skal ske ændringer og lys-jeget kommer så meget hurtigere frem.

Før var mine kunder mange måneder om at komme i gang eller blive færdig.

Nu går der 14 dage elle en måned efter jeg har været der, så er der sket rigtig store ændringer.  Indretningen med de 5 elementer og Sjælsskålen er så ekstra vilde magiske redskaber sammen.

Nå men jeg vil bare lige skrive et lille skriv på Facebook her til morgen, men jeg kunne ikke stoppe igen, så derfor blev det til lidt mere. Hjertelig tak fordi du læste med så langt. Dit jord-jeg og lys-jeg har haft brug for det og fået dejlig nærende og støttende healing.

Hvis der er noget jeg kan hjælpe dig med, så sig endelig til. Jeg vil elske at hjælpe og arbejde med dig.

Jeg vil ønske dig et fantastisk smukt  liv med masser af lethed og smukke indsigter på din vej i livet og hjem i dig selv.

I lys og kærlighed Angelicca Ravn

af Angelicca Ravn | jan 21, 2019 | Sjælens bolig |