fbpx

Your galactic light empowerment

3 måneders selvudviklingsforløb – online og live – 20. januar – 17. april

Dit LysvæsensDNA og de Galaktiske Sol-Portaler

Bliv connected med dit LysvæsensDNA og træd tydeligere ind i dit Sjælsformål, med hjælp fra 11 galaktiske sol-portaler.

Det er et forløb, hvor energierne fra Sjælsskålene og de Galaktiske Sole Angelicca Ravn har skabt samarbejder om at danne en endnu dybere energetisk kontakt i dig selv, der gør at du har nemmere ved at finde ind til din Sjælspower, og hvad din rolle som Lysvæsen er her på jorden.

Det er så meget nemmere at være dig, når du får en forståelse og bevidsthed om, hvorfor du agerer og mærker det du gør i dit liv og hverdag.

At blive bevidst om dit Sjælsformål skaber en forløsning og derved lettelse i dig, der gør at du løftes ind i en dyb indre ro og balance, hvorfra livet i sig selv, bliver så meget nemmere at leve i.

Det er ikke nok at vide, hvad din rolle er, du skal også have modet til at træde ind på scenen i livet med hele dig og alt det smukke og vidunderlige du rummer.

Forløbet er et selvudviklingsforløb, der er tilpasset den tid vi befinder os i lige nu, med de forskellige indstrømninger af lysfrekvenser, der skaber genklang i dit LysvæsensDNA.

Vi befinder os i en tid, hvor 5. dimension træder for alvor ind på scenen og skaber en frekvens forøgelse i vores indre, hvor vi går fra at være styret af hjernen til at leve nemmere fra hjertet af.

I den ny galaktiske tidsenergi, som Angelicca Ravn har rødder i og kontakt med og videre formidler i både fysiske produkter i ler og healende guidede meditationsrejser,  bliver du næret og støttet på en helt unik måde.

At arbejde med de nye galaktiske tidsenergier og indstrømninger skaber en række af helt unikke genveje, der støtter og nærer dig. Og samtidig giver de dig mod og styrke til, at du kan udleve dit Sjælsformål. Og tør at så i din power – din Sjælspower.

Der er åbnet kanaler og portaler det sidste halve års tid der gør, at du oplever en hurtigere udvikling, når du er i balance med dig selv og enerigerne omkring dig og på samme måde vil du opleve, at tingene går i hårdknude, når du er ude af sync (synkronicitet) med enerigerne og dig selv.

Forløbet er sådan sammensat, at du får kontakt til energiindstrømninger, der sætter en kædereaktion af nye indsigter om dig selv i svingninger og du vil derved opleve at mange af brikkerne i dit indre-puslespil falder hurtigt på plads – så hurtigt at du vil tænke det er her er magi. Ting der ikke giver mening for dig lige nu, vil meget nemmere og hurtige give mening for dig, når du arbejder med dit LysvæsensDNA.

Dit LysvæsensDNA er sæt forbundet med din Sjæl og dit Sjælsformål her på jorden. Det ene udelukker ikke det andet, tværtimod danser de en smuk energetisk dans i forskellige dimensioner og frekvenser samtidig.

Træd med ind på de Galaktiske Sole energibaner og forbind dig med din galaktiske lysstyrke – your galactic light empowerment. Aktiver dit LysvæsensDNA. Bliv hel på et endnu dybere plan – det gør det så meget nemmer for dig at forstå dig selv og det du oplever i dig og uden omkring dig. Lad livet blive meget nemmere at leve. Stop din indre kamp og udvid din forståelsesramme og kontekst til nye højder.

Husk at livet her på jorden handler alt sammen om, at du har det godt og står stærkt i dig selv. Derfra kan du hjælpe andre og samtidig selv have det godt. For ja du må godt have det godt. Du må godt stå i din Sjælspower og stråle ud.

Forøg din kontakt til dig selv og din galaktiske lysstyrke

Det sker ved, at du har din personlige Sjælsskål hos dig i løbet af dagen. Derfor er det de mindre Sjælsskåle, der skal bruges til dette forløb.
Med i prisen er en Sjælsskål, der bliver sendt med posten til dig.

På billederne ser du de Sjælsskåle, der høre til dette forløb. Du vælger en af dem og den bliver sendt til dig.
Du kan læse mere om Sjælsskålene her …

Sjælsskålen støtter og nærer dig gennem forløbet. Den sørger for, at du healer lige det du har brug for, for at få bedst mulig kontakt til din galaktiske lysstyrke -Your galactic light empowerment. Den har yderligere kontakt til de Galaktiske Sole-grid-portaler, der bliver skabt igennem forløbet.

Sjælsskålens healende evner går dybt i dit indre på flere forskellige planer, dimensioner og frekvenser på en gang. Derved slås, der mange genveje sammen til én, der igen forøger kontakten til din galaktiske lysstyrke.

Du healer ting i flere forskellige parallel universer i dig på samme tid, som udløser en styrket healings frekvens og du henter informationer helt automatisk fra dybe afkroge af dit indre fra flere forskellige liv på samme tid.

Som Lysvæsen er du ikke kun et jordisk menneske af kød og blod du er energetisk forankret i flere forskellige universer på samme tid. Du er energi og igennem dette forløb skruer du op for kontakten til de lyskanaler, der er åbent for i denne tid vi er i nu og inden i dig.

Enerigerne fra Galakserne i Kosmos søger kontakt med dig – har du lyst til at høre, hvad de har at sige til dig?

Forløbets opbygning

Forløbet indeholder

  • 9 online healende Galaktiske Sol-Portal meditationer i lukket Facebook gruppe. Onsdag kl. 11. Du hører den når du kan i løbet af dagen.
  • 1 live dag i Sjælens Bolig lokaler i Kværndrup den 20. marts
  • 1 personlig 1:1 session på 4 timer i Kværndrup, hvor vi sammen laver dit personlige Galaktiske Sol-Portal-grid. I marts/april.

Det hele foregår fra den 20. januar til den 17. april.

Datoerne for de 9 meditationer er onsdag den: 20. januar, 27. januar, 3. februar, 10. februar, 17. februar, 24. februar, 3. marts, 10. marts  og 17. marts.

Din personlige session i Kværndrup ligger i tidsrummet fra den 22. marts og frem til den 14. april.

Der er 8 pladser i alt.

Pris

4.444 kr.

Har du behov for at betale i rater kan du det mod et gebyr. 4 rater á 1.222 kr. i alt 4.888 kr.

Du får

  • 1 Sjælsskål som bliver send til dig med posten
  • 9 online healende Galaktiske Sol-Portal meditationer i lukket Facebook gruppe
  • Personlig støtte og vejledning i Facebook gruppen
  • 1 live dag i Sjælens Bolig lokaler i Kværndrup
  • 1 personlig 1:1 session på 4 timer  i Kværndrup
  • Oplægning og arbejde med dit personlige Galaktiske Sol-Portal-grid

Der er 8 pladser i alt.

Bemærk: Det vil kun være deltagerne på dette forløb, der vil kunne købe en af de Galaktiske Sole Angelicca skaber af ler og fjer.

Har du nogen spørgsmål til forløbet, så ring endelig til Angelicca på 26258818 eller send en besked til mailtil@sjaelensbolig.dk

Lader du dig begrænse?

– Skab kontakt til hele dig, du smukke Lysvæsen her på jorden.